Zelena salata

Pravi rudnik zdravlja, kako ga nazivaju mnogi nutricionisti, zelena salata prepoznata je kao čudesna biljka još u periodu pre nove ere. Od davnina ova biljka se koristila kao lek protiv kašlja, napetosti i nesanice, a razvojem nauke otkriveni su i brojni drugi benefiti po naše zdravlje.

Proizvodnja prirodne zelene salate

Ukoliko se proizvede na pravi način, bez uoptrebe raznih pesticida i drugih otrova, zelena salata predstavlja pravu malu zelenu apoteku. Iz tog razloga mi iz kompanije Aquablok sav fokus stavljamo upravo na proizvodni proces, kroz koji želimo da kao krajnji cilj dobijemo zdravu hranu, namenjenu širem tržištu.

Koristeći tehniku Akvaponije, uspeli smo da na prirodan način i bez upotrebe hemijskih sredstava proizvedemo zelenu salatu koja u potpunosti zadovoljava sve standarde kada je u pitanju proizvodnja prirodne hrane. Zahvaljujuči tome, zelena salata iz naših plastenika zadovoljiće ukuse i najvećih kritičara.

Zelena salata proizvedena kroz sistem Akvaponije:

 • Poboljšava varenje

  Zelena salata sadrži vlakna i celulozu i na taj način poboljšava varenje hrane. Takođe, vlakna pomažu i pri uklanjanju viška soli iz organizma.

 • Leči nesanicu

  Zelena salata sadrži laktukarijum koji utiče na uklanjanje simptoma nesanice i deluje opuštajuće, obezbeđujući miran san.

 • Utiče na smanjenje holesterola

  Zbog značajne količine vitamina C i beta karotena, konzumiranjem zelene salate sprečavamo oksidaciju holesterola, a samim tim čuvamo naše srce.

 • Niskokalorična

  Zelena salata sadrži veom malo kalorija (do 12), pa se preporučuje osobama koje imaju potrebu za mršavljenjem.

Vrste zelene salate

U našem proizvodnom asortimanu nalazi se više vrsta zelene salate i sve su proizvedene kroz Akvaponija sistem. Od ukrasnih do onih koje su široko zastupljene u ishrani, zadovoljili smo kompletne zahteve tržišta po pitanju potražnje.

PRODAJA ZELENE SALATE NA VELIKO

Proizvodimo veće količine zelene salate, različitih vrsta, u dovoljnoj količini za veći broj nakupaca. Prodaja zelene salate na veliko obavlja se po unapred dogovorenim uslovima, a isporuku proizvoda vršimo u celoj Srbiji. Cena zelene salate za svaku od vrsta, kreće se u zavisnosti od potreba i potražnje tržišta. Ukoliko vas interesuje kupovina zelene salate na veliko, budite slobodni da nas kontaktirate.