Krastavac

Svež ili u zimnici, krastavac je definitivno omiljena salata mnogih. Pripada zeljastim biljkama iz porodice bundeva, a u ljudskoj ishrani koristi se već hiljadama godina. Zbog svog lekovitog dejstva na zdravlje čoveka, preporučuje se redovan unos ove namirnice.

Proizvodnja prirodnog krastavca

U kompaniji Aquablok poseban akcenat stavljamo na proizvodni proces. Akvaponija sistem je pažljivo konstruisana tehnika za proizvodnju 100% prirodnog povrća i apsolutno isključuje upotrebu bilo kakvih vrsta pesticida ili otrova. Primenjujući đubrivo dobijeno od riba, kao krajnji proizvod dobijamo plod krastavca visokog kvaliteta sa svim potrebnim vitaminima i mineralima koje ova biljka može da ima.

Simbioza biljaka i riba u ovako kontrolisanom sistemu obezbeđuje nam maksimalan kvalitet i 100% prirodni krastavac koji će biti rađo viđen gost svake trpeze.

Pozitivni efekti prirodnog krastavca na naš organizam:

 • Hidrira organizam

  Krastavac na najbolji mogući način hidrira naše telo. Čak 90% ploda čini voda, što je odličan način da se unese dodatna količina vode u naš organizam

 • Pomaže pri izbacivanju toksina

  Krastavac se pokazao kao namirnica koja efikasno pomaže pri izbacivanju toksina iz organizma. U nekim slučajevima, pri redovnoj konzumaciji krastavaca, može da pomogne i pri rastvaranju kamena u bubregu.

 • Obezbeđuje vitamine i minerale

  Krastavac je bogat vitaminima A, B i C kojeg najviše ima u kori. Pored toga obezbeđuje i unos minerala kao što su kalijum, magnezijum i silicijum.

 • Pomaže pri mršavljenju

  Zbog veliuke količine vode i male kaloričnosti, plod krastavca je podrazumevana hrana za sve one koji žele da smanje kilažu, a pored toga pokazao se kao dobar i u rešavanju problema sa varenjem i zatvorom.

PRODAJA KRASTAVACA NA VELIKO

Proizvodimo veće količine krastavaca u dovoljnoj količini da zadovoljimo veći broj klijenata. Prodaja krastavaca na veliko obavlja se po unapred dogovorenim uslovima, a isporuku robe vršimo na teritoriji cele Srbije. Cena krastavca kreće se u zavisnosti od potreba i potražnje tržišta. Ukoliko vas interesuje kupovina krastavaca na veliko, budite slobodni da nas kontaktirate.