Proizvodni asortiman

Paradajz

Paradajz proizveden kroz sistem akvaponije u potpunosti je zdrav i bezbedan za upotrebu i sadrži maksimalnu količinu nutrijenata koju može da ima ova biljka.

Ovako proizveden prirodni paradajz, ima karakterističan ukus domaćeg paradajza i poslužiće kao savršen dodatak jelima u svakom obliku.

Krastavac

Primenjujući đubrivo dobijeno od riba, kao krajnji proizvod dobijamo plod krastavca visokog kvaliteta sa svim potrebnim vitaminima i mineralima koje ova biljka može da ima.

Simbioza biljaka i riba u ovako kontrolisanom sistemu obezbeđuje nam maksimalan kvalitet i 100% prirodni krastavac koji će biti rađo viđen gost svake trpeze.

Čeri paradajz

Plod čeri paradajza dobijen kroz akvaponija sistem je slatkastog ukusa, zahvaljujući odlično izbalansiranom odnosu šećera i ukupnih kiselina. Sadrži karakterističan miris paradajza i savršeno se uklapa u sve vrste salata.

Čeri paradajz ima veću količinu nutrijenata od običnog paradajza, a pored toga bogat je mineralima i vitaminima.

Zelena salata

Ukoliko se proizvede na pravi način, bez uoptrebe raznih pesticida i drugih otrova, zelena salata predstavlja pravu malu zelenu apoteku, iz tog razloga sav fokus stavljamo upravo na samu proizvodnju.

Zahvaljujući posebnoj tehnici uzgoja, zelena salata iz naših plastenika zadovoljiće ukuse i najvećih kritičara.